OVER ONS
Als kleine meisjes groeiden wij op tussen de fruitbomen in de Betuwe en was het niet moeilijk om een grote waardering op te bouwen voor ons voedselsysteem. De verhalen van ons voedsel zijn namelijk te mooi om niet te vertellen. Vol passie, energie en creativiteit gaan wij dagelijks aan de slag om om ons voedsel een podium te bieden.
Meer weten? Neem dan contact met ons op!
Oprichtster
Maaike van Rennes
Door als klein meisje in de Betuwe op te groeien, het hart van de fruitteelt, was het ontwikkelen van een passie voor lokaal eten en drinken niet lastig. Tijdens mijn opleiding Food Innovation Marketing & Business, ontwikkelde ik mijn interesse in gezond, lokaal en duurzaam eten. Door de combinatie van mijn expertise in marketing en projectmanagement heb ik een unieke benadering ontwikkeld om deze passies te combineren.
Met een scherp oog voor detail en een creatieve geest, ben ik altijd op zoek naar innovatieve manieren en woorden om een boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het creëren van pakkende marketingcampagnes of het organiseren van evenementen gericht op de korte keten, ik streef ernaar om ons voedsel op de kaart te zetten!
Oprichtster
Pijke Driessen
Creativiteit en liefde voor goed en natuurlijk eten breng ik mee vanuit mijn roots.
Met een achtergrond in Food Innovation Design, weet ik mijn passie voor eten en creativiteit tot uiting te brengen. Tijdens de opleiding deed ik ook een nieuwe passie op - het in beeld brengen van de korte keten en duurzame voedselinitatieven.
Ik heb het vermogen om gedachten, woorden en concepten om te zetten in creatieve beelden.
Of het nu gaat om het ontwerpen van visuele identiteiten voor marketingcampagnes, het in beeld brengen van jouw producten of het creëren van aantrekkelijke verpakkingen, ik geniet er van om mijn artistieke visie te laten spreken.
Met mijn scherpe oog voor detail, creativiteit en grafische skills ben ik altijd op zoek naar hoe ik de verhalen van ons eten beeldend kan maken!
Al van kleins af aan sta ik dolgraag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. De keuze voor de opleiding Food Innovation was dan ook snel gemaakt; Dé perfecte plek om mijn creativiteit op het gebied van voeding helemaal tot uiting te brengen. Mijn interesse ligt hierin vooral bij duurzaamheid en gezondheid. Zo hoop ik te laten zien dat vega(n) eten écht een feestje kan zijn!
In mijn werk ben ik graag zo creatief mogelijk bezig. Van receptontwikkeling en productfotografie tot grafische vormgeving en copy writing; ik doe het allemaal met enorm veel plezier. Mijn gestructureerde werkwijze en oog voor detail komen hierbij goed van pas.
Ik kijk er naar uit om met deze skills nog vele mooie voedselconcepten een podium te bieden in de toekomst!
Lot is onze externe creatieve smaakmaker!
Creatieve smaakmaker
Lot van Dijk