Is het je al opgevallen? Nieuwe kleuren bij het Voedselpodium! Elk seizoen nemen we je mee in de huidige trends – niet alleen in smaak, maar ook in kleur, content en fotografiestijl. Zo zetten we goed voedsel en creatieve concepten écht in de schijnwerpers. – we volgen de nieuwste trends en vertalen ze naar een totale smaakbeleving. Elk seizoen laten we je de magie van voeding op een nieuwe manier ontdekken.
🍂 Dit seizoen presenteren wij de volgende tinten:
Burgundy Red – Diep en vol van smaak, als de rijke kleur van rode wijn .
Diep Bruin – Aards en puur, een natuurlijke touch voor een authentiek gevoel - net als dat mooie brood van de bakker.
Butter Yellow – Warm en zacht, net als de boter van een Nederlandse botermaker.
IJs Blauw – Verfrissend en sprankelend, in perfecte balans zoals helder water waarin Nederlandse mosselen de hoofdrol pakken.
Olijf Groen – Subtiel en fris, geïnspireerd door het seizoen - met het gevoel van thuiskomen op een winterse dag waar een bord boerenkool al voor je klaar staat.
Bij het Voedselpodium draait alles om de passie voor eten, verhalen en design. Wij geloven dat goed voedsel een podium verdient, en we brengen het met liefde tot leven. Omdat we de voedselketen van bron tot bord willen laten zien, gaan we langs bij bedrijven die hier deel van uitmaken. Zo brengen we de consument dichter bij de oorsprong en creëren we een eerlijke en transparante voedselbeleving geïnspireerd op de huidige trends.
Geef een podium
Dus, ken of ben jij een Nederlandse botermaker, (rode) wijnmaker, mosselboer, bakker of boerenkool producent die ons een kijkje achter de schermen wil geven? Een ondernemer die openstaat om zijn ambacht – geheel vrijblijvend – een podium te geven? Laat het ons vooral weten. Wij zetten met plezier product en passie in de spotlight!